Voorstel lichtplan voor MKB:

Verlichting is een belangrijk onderdeel voor uw bedrijf en verdient daarom alle aandacht. Licht brengt warmte, comfort, kleur en sfeer, maar voor de meeste bedrijven vooral voldoende licht op uw werkplek. Licht is ook van praktisch belang in huis en op de werkvloer. De veelzijdigheid van verlichting is enorm en is voor een groot deel bepalend voor de vormgeving van een ruimte. Het uitlichten van details in het interieur zorgt er voor dat sfeer en karakter worden toegevoegd. De functionaliteit van de verlichting speelt ook een grote rol. Een goed verlicht kantoor draagt bij aan de productiviteit en arbeidsvreugde. Een goed verlichte living maakt het wonen een stuk comfortabeler. Onze verlichtingsadviezen worden samengesteld met verschillende soorten lichtbronnen, armaturen en bij-behorende functies van de verlichting. Het aangeven van voldoende en juiste aansluitpunten en schakelmateriaal kan een onderdeel van het advies zijn. Bij de presentatie van het Verlichtingsadvies gebruiken wij plattegronden, tekeningen en een armaturen overzicht ; eventueel wordt dit ondersteund met 3D visuals. Met het Verlichtingsplan kunt u de uitvoering zelf ter hand nemen, maar u kunt ook de realisatie opdragen aan ons.

Een verlichtingsplan is altijd maatwerk. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor een gesprek en de bezichtiging van de ruimte. Hier na brengen wij een offerte aan u uit. Na uw akkoord volgt een afspraak en wordt het geen in uitvoering genomen.

 

Uitgaande van de bestaande situatie wordt de locatie onder de loep bekeken. Hieruit volgt dan een gedegen lichtplan, waarbij gekeken wordt naar elke specifieke werkplek.

 

 

Dit is voorbeeld hoe situatie was: Weergegeven in de lichtsterkte      De situatie na samenstelling lichtplan

                                 

   

 

Mocht U na het zien van onze website interesse hebben of informatie willen over onze producten,
neem dan contact met ons op en er wordt zo spoedig mogelijk een afspraak met u gemaakt.