Klant aan het woord: ( Zie Project 12)

Charme offensief Triple Energy 13 december werd er aan de deur gebeld en kwam er een charmante dame Jacolien langs. Ze vroeg of we interesse hadden in zonnepanelen. No Way. We hadden echt geen interesse. Ze vroeg of ze wat mocht laten zien. Ze berekende de afmeting van de kamer en keek naar buiten naar het dak waar de zonnepanelen ev. op gelegd zouden worden. De stand van het dak en de windrichting waren perfect. Ze berekende dat we ± 18 panelen nodig hadden.

Mijn man was inmiddels thuisgekomen en hij had ook geen enkele interesse. En weer toverde Jacolien met haar gedegen informatie en ook hij ging overstag.
Onze verwarmingskosten waren n.l. erg hoog. en als we zo deze kosten konden drukken ? 16 dec werd de knoop doorgehakt. Vanaf toen ging alles in een sneltreinvaart. 18 dec kwamen de panelen en deze werden 19 dec geplaatst. 20 dec kwam de “omvormer” Deze zet nl de zon om in wisselstroom. We kregen ook een nieuwe meterkast met een zgn. “slimme meter” De eerste tijd gingen we voortdurend kijken hoeveel KW we nu weer verdiend hadden.En we hadden zonnige maanden door de zachte winter. We zetten nu de verwarming lager en we kregen de tip om de zonne-energie te gebruiken voor “infrarode warmtepanelen” Dit is een hele prettige warmte en is snel aan en uit te zetten. De moraal van dit verhaal : Van het geld op de bank krijg je tegenwoordig een minimale rente dus dit is een goede investering. We kregen ook nog 21% btw terug Je verdient zo op een zonnige manier je geld terug. We zijn uitermate tevreden over de goede begeleiding van Aart en Jan.

U mag gerust een kijkje komen nemen als u interesse heeft. (adres bekend bij Triple €nergy)

Maartje Wieten

Referentie Fam. Elfrink:
Commentaar Familie Elfrink, Bachplein 35 te Dedemsvaart (Zie project 16)

Heb eind juni 13 stuks zonnepanelen laten plaatsen door Triple Energy. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop zij ons hebben benaderd en over de uitstekende voorlichting als wel de uitvoering van dit project.
Omdat de panelen op 3 verschillende plekken gemonteerd moesten worden was dit niet het eenvoudigste project maar alles is prima verlopen.
We hebben er het volste vertrouwen in dat we hiermee ons verbruik aan elektriciteit kunnen dekken. Vanaf nu geen dikke elektriciteitsrekening meer.
Hartelijk dank nogmaals voor de correcte uitvoering.

Met vriendelijke groet,

Gerry en Mirjam Elfrink’