PV Zonneboilers:

Duurzaamheid is voor veel mensen een begrip en een interessant onderwerp geworden. Het is mogelijk om zoveel mogelijk energie onafhankelijk te worden en de energie uit andere bronnen te halen. Het levert uiteraard voordelen voor het milieu, maar toch zeker ook voor de portemonnee.  Het water in de zonneboiler wordt verwarmd met de energie die geproduceerd wordt door zonnepanelen. Doordat de zonnepanelen rechtstreeks worden aangesloten op het verwarmingselement van de boiler gaat er geen elektrische energie verloren. Het is duurzaam een zeer effectief systeem.

Eenvoudig, gemakkelijk & Onderhoudsvrij.
De zonnepanelen die betrekkelijk eenvoudig te plaatsen zijn, leveren de energie voor de boiler.De mogelijkheden voor de boiler zijn vervolgens eindeloos.Door het water te verwarmen met behulp van zonnepanelen wordt de duurzame energie volledig en rechtstreeks gebruikt.De zonnestroomboiler wordt aangesloten tussen de zonnepanelen en de CV-ketel. Drie bronnen kunnen daarna gebruikt worden voor de verwarming van water, gas elektriciteit uit zonnepanelen en elektriciteit uit het net. De laatste 2 energie-voorzieningen kunnen tegelijkertijd en ieder zelfstandig aangesproken worden.
Water dat verwarmd is door middel van zonnepanelen stroomt direct in de wateropslag van de CV-ketel.De CV-ketel hoeft daarbij niet ingeschakeld te worden, wat het gasverbruik aanzienlijk vermindert. Pas als het water niet voldoende verwarmd kan worden door de zonnepanelen zal de ketel aangesproken worden. De boilers zijn te leveren met een inhoud van 125L tot 1000L vat. Daarin zijn verschillende toepassingen te verkrijgen.

 
klik voor filmpje

 
Voorbeeld van geplaatste PV zonneboiler(750L):
  


 

 

Mocht U na het zien van onze website interesse hebben of informatie willen over onze producten,
neem dan contact met ons op en er wordt zo spoedig mogelijk een afspraak met u gemaakt.